Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

RKI Kreditsikring

Rki og lane informationer kreditsikring

Med adgang til RKIs Firmaregister kan du få at vide, om kunden er registreret som en dårlig betaler, inden du giver kredit.

Er du ikke kunde hos RKI
Kontakt Salgsgruppen, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at undgå tab på kendte dårlige betalere med RKI.

www.kreditsikring.dk
Tilfør kommentar

Kontakt RKI


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

RKI Kredit Information A/S
Glarmestervej 2
Postboks 259
8600 Silkeborg

Telefon 86 80 03 44
(mandag - torsdag 8.00 - 16.15 og fredag 8.00 - 15.15)

Telefax 86 80 01 04

E-mail rki@rki.dk

Telefon og e-mail til RKIs centrale afdelinger:

KundeService telefon 87 23 53 40 - E-mail kundeservice@rki.dk
Spørgsmål om kreditoplysninger, skærmbilleder, rykkere, AdvokatInkasso m.v., eller hvis du har spørgsmål til din samarbejdsaftale med os.

Salgsgruppen telefon 87 23 53 20 - E-mail salg@rki.dk
Spørgsmål om RKIs produkter, priser m.v., eller hvis du ønsker et uforpligtende besøg af en konsulent.

DebitorService telefon 87 23 53 50 (mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00) - E-mail debitorservice@rki.dk
Spørgsmål om det at være registreret, sletteregler m.v., eller hvis du ønsker at få at vide, om du eller din virksomhed er registreret hos RKI.

RegisterService telefon 87 23 53 60 - E-mail registerservice@rki.dk
Spørgsmål om de forskellige regler for indberetning, dokumentation m.v., eller hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse af dine indberetninger.

Tilfør kommentar

RKI Credit Scoring

Som kunde hos RKI har du også mulighed for at udvide aftalen, så du får adgang til RKIs Credit Scoring et unikt scorekort, som udover at omfatte de gængse kriterier for credit scoring, også er baseret på den viden, der ligger i RKIs register.

Ud fra oplysninger om eksempelvis bolig-, indtægts- og arbejdsforhold, får du leveret en kreditrapport i form af en point-score. Kontakt Konceptsalg for at høre mere om vores credit scoring.

Er du ikke kunde hos RKI
Kontakt Salgsgruppen, hvis du vil høre mere om RKI Credit Scoring.

Tilfør kommentar

RKI RykkerService


Med adgang til kreditoplysningerne i RKIs register får du også automatisk adgang til RykkerService, hvor du kan få sendt den effektive RKI Specialrykker til dine skyldnere. Specialrykkeren bruges som din 3. rykker og advarer skyldneren om, at hvis betaling ikke sker, er alternativet at blive registreret som en dårlig betaler hos RKI.

Vi sender specialrykkeren til din skyldner, og du hører fra os, når betalingsfristen er udløbet. Har skyldneren ikke betalt, markerer du blot, at du ønsker skyldneren registreret - Med RykkerService gør vi arbejdet for dig.

Tilfør kommentar

RKI Person Kreditsikring

Consumer Delphi giver dig oplysninger om sandsynligheden for, at den person du kreditvurderer, går hen og bliver dårlig betaler inden for de næste 12 måneder, samt viser om personen allerede er blandt de kendte dårlige betalere.

Med adgang til RKIs Personregister kan du få at vide, om kunden er registreret som en dårlig betaler, inden du giver kredit.

Person - Nytilgang giver dig oplysning om alle nye registreringer i RKIs Personregister inden for et bestemt postnummerområde i løbet af de sidste 14 dage.

Tilfør kommentar

RKI Firma Kreditsikring

Commercial Delphi giver dig oplysninger om sandsynligheden for, at den virksomhed du kreditvurderer, går hen og får betalingsproblemer inden for de næste 12 måneder, samt viser om virksomheden allerede er blandt de kendte dårlige betalere.

Firma Komplet giver dig mulighed for at bestille fakta- og regnskabsoplysninger på danske selskaber, se betalingsmønstre på selvstændige erhvervsdrivende og selskaber, få en KOB Rating samt benytte dig af vores nye Commercial Delphi produkt, der vurderer sandsynligheden for, at en virksomhed går hen og får betalingsproblemer indenfor de næste 12 måneder. Derudover får du at vide om virksomheden allerede er blandt de kendte dårlige betalere.

Med adgang til RKIs Firmaregister kan du få at vide, om kunden er registreret som en dårlig betaler, inden du giver kredit.

Firma - Nytilgang giver dig oplysning om alle nye registreringer i RKIs Firmaregister inden for et bestemt postnummerområde i løbet af de sidste 2 måneder.

Tilfør kommentar