Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

DanLån A/S-ejendomsfinansiering

pantebrevsmaeglere danlaan scrn
Det er vi i stand til, fordi vores rådgivere har stor faglig kompetence og nødvendige beføjelser.
Vi fokuserer på service, kvalitet og kompetence og er bevidste om at gøre noget særligt for dem, som har orden i økonomien.
 
DanLån har mere end 15 års erfaring med bolig- og ejendomsfinansiering og er 100 % ejet af Morsø Sparekasse.
www.danlaan.dk
Tilfør kommentar

Nemt og billigt at skifte til DanLån

Nemt og billigt at skifte til DanLån
Det er nemt og billigt at skifte til DanLån. Det skyldes, at vi så
vidt muligt sparer stempel og genbruger de eksisterende
pantedokumenter. Gebyrerne er stramt tilpasset de reelt forbundne
udgifter. Du betaler hverken indskud, kursskæring, kurtage eller
administrationsgebyrer.
Du vil opleve, at dine spørgsmål omgående besvares, og at lånet
hurtigt er klar til udbetaling.
Med et boliglån fra DanLån vælger du markedets mest fordelagtige
vilkår.
Hvem er DanLån?
DanLån er 100% ejet af Morsø Sparekasse og er dermed velkonsolideret
såvel med kapital som erfaring. Vi påtager os lånesager
store som små og finder den løsning, der er bedst for din økonomi.
Kontakt os på tlf. 96 70 13 70 og spørg om et gratis låneforslag.
Med venlig hilsen
DanLån
Tilfør kommentar

Vælg Danmarks billigste boliglån

Vælg Danmarks billigste boliglån
Se dig godt for! Priserne på boliglån er vidt forskellige. Tag dig tid
til at shoppe, så vil du opdage, hvor meget priserne svinger. Du vil
samtidig konstatere, at den billigste pris på et boliglån får du hos
DanLån.
Kort sagt. Ved finansiering fra 80-100% af din boligs værdi, eller
fra 60-100% ved sommerhus, er et boliglån fra DanLån billigst.

Flere fordele
Udover at tilbyde dig Danmarks billigste boliglån, indebærer et
DanLån flere fordele, bl.a.:
. tilbagebetalingen tilpasses dit budget - helt op til 25 år
. et standardboliglån fra DanLån kan indfries uden varsel til
kurs 100
. Danmarks laveste rente - ingen krav om følgeforretninger - og
så spørger vi ikke om, hvad du vil bruge pengene til. Det er en
privat sag.
Vi stiller kun krav om sikkerhed i din bolig eller anden fast ejendom.

Tilfør kommentar

Beregn dit lån

Ovenstående spørgsmål er altid relevante, når et lån skal oprettes. Du kan selv beregne dit lån med ganske få indtastninger.
 
Vælg hvilket lån du er interesseret i, udfør beregningerne, og kontakt herefter DanLån. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig og din familie!

Friværdilånberegning
Boliglånsberegning
Andelsboliglånberegning

Tilfør kommentar

Vilkår

Hos DanLån kan du altid være sikker på at optage lån på markedets mest fordelagtige vilkår.
 
Vi beregner os kun en meget lille rentemargin, og vore gebyrer ifm. lånesagsbehandling er stramt tilpasset de reelt forbundne udgifter, så dine omkostninger bliver lavest mulige.
 
Vi gør os umage for at begrænse stempelomkostningerne ved at "genbruge" flest mulige af de tidligere dokumenter. Alt sammen for at minimere dine omkostningerne ved låneoptagelsen.
 
Når du vil oprette et lån, kan du vælge mellem to typer:
- Fast forrentet lån
- Variabelt forrentet lån
 
Et fast forrentet lån giver dig budgetsikkerhed, fordi ydelsesbetalingen er uændret i hele løbetiden. Til gengæld vil det fast forrentede lån være dyrere på kort sigt, end det mere risikofyldte variabelt forrentede lån.
 
Et variabelt forrentet lån giver dig mulighed for en lavere rente. Men det kan også gå den anden vej. Stiger renteniveauet, vil renten og ydelsen på lånet også stige, hvilket der skal være plads til i budgettet.
 
Inden du træffer dit valg, skal du overveje om din økonomi kan tåle evt. rentestigninger. Hvis ikke skal du vælge et fast forrentet lån.
 
Hos os kan du altid indfri dit Danlån®, hvis du pludselig ændrer planer. Der er ingen spidsfindige indfrielsesvilkår, f.eks. tillæg for mellemliggende renteændringer, eller opsigelsesvarsler. Du betaler kun 750 kr. til dækning af vores ekspeditionsomkostninger. Kontakt os for en drøftelse om dine muligheder.
 
Tilfør kommentar

Andelsboliglån

Hos DanLån kan du få lån til køb af andelsbeviset ligesom du kan belåne friværdien i din andelsbolig.
 
Som ved traditionelle ejerboliger kan du også vælge at belåne andelsboligens friværdi og på den måde finansiere forbedringer i din andelsbolig. Ønsker du f.eks. et nyt køkken eller badeværelse, kan finansiering med et andelsboliglån være en god idé.
Tilfør kommentar

Kreditforeningslån

 
De fleste bolighandler foregår i dag som kontanthandler. Den aftalte pris betales til sælgeren på overtagelsesdagen.
 
Sælgeren afvikler gamle lån og overdrager ejendommen gældfrit til køber. Køber optager nye lån til hel eller delvis finansiering af ejendomskøbet. For helårsboliger udgør kreditforeningslån op til 80% af købesummen. For fritidsboliger er belåningsrammen 60% af købesummen.
 
DanLån tilbyder gratis rådgivning om valg af lånetype, og kan via Morsø Sparekasse formidle såvel lån i Totalkredit som sparekassens egne 1. priorietslån "Morsø Prioritet". Hos DanLån kan du få finansieret restbeløbet op til købesummen (100 % belåning), læs mere under Friværdilån og Boliglån.
Tilfør kommentar

Boliglån

Når du køber bolig, finansieres max. 80% af købsprisen med et kreditforeningslån.
 
DanLån tilbyder finansiering af de resterende 20% som et boliglån. Indgår din egen opsparing i købet, bliver dit finansieringsbehov lavere og du opnår derved DanLån's bedste tilbud, jf. princippet om jo større friværdi, jo lavere rente.
 
Benyt vores beregningsfunktion og se hvad vi kan tilbyde netop dig.
Tilfør kommentar

Produkter

DanLån tilbyder flere lånetyper til boligejere. Alle lån ydes mod pant i din bolig eller i dit sommerhus.
 
Du kan belåne din ejendom - ikke de 80%, som realkreditinstitutterne tilbyder, men helt op til 95% eller 100 % af handelsværdien. Dette giver dig mulighed for at optage lån til lav rente og med valgfri løbetid på op til 25 år.
 
Dette giver dig en mærkbar større økonomisk frihed...
Tilfør kommentar

Kun ét gebyr

DanLån lever ikke højt på gebyrer. Faktisk er vort eneste gebyr 1.200 kr. for låneoprettelsen. Du betaler hverken indskud, kursskæring, kurtage eller administrationsgebyrer.
Et DanLån® er fleksibelt, overskueligt og billigt. Læs mere om de produkter vi kan tilbyde dig.
Tilfør kommentar

Beregn dit lån

Brug vores beregningsfunktion til at beregne dit lån. Du kan også vælge at lade DanLån være behjælpelig med beregninger af låneforløb med forskellige varianter, fx. forskellige løbetider eller fast rente contra variabel rente. Kontakt os og hør nærmere.
Tilfør kommentar

Sikkerhed

Lånets rente- og afregningskurs fastlægges allerede ved accept af låneaftalen og helt uden udgifter for dig. Du opnår derved sikkerhed for, hvor stort provenuet bliver. Det giver tryghed for den fremtidige ydelsesbetaling.

DanLån opsiger ikke dit lån eller ændrer dine lånevilkår, såfremt du overholder dine forpligtelser i henhold til låneaftalen. Derfor er du sikret en aftale med DanLån, så længe du selv måtte ønske det!

Tilfør kommentar

Fleksibilitet

Hos DanLån vælger du selv, om du ønsker et lån med fast rente eller variabel rente. Fordelen ved den faste rente er budgetsikkerhed, mens den variable rente kan være mærkbart lavere ved lånets oprettelse. (Se mere under afsnittet "vilkår").

Du kan vælge mellem flere løbetider - helt op til 25 år.
Kort løbetid giver hurtig afvikling af lånet. Det foretrækker mange boligkøbere i kombination med valg af kreditforeningslån med rentetilpasning og afdragsfrihed.

Du kan frit vælge den løbetid, som passer bedst til din privatøkonomi - nu eller senere!

Tilfør kommentar

Hurtig og uafhængig

DanLån tilbyder dig en hurtig håndtering og stor tryghed. Ønsker du senere at optage yderligere lån, eller genforhandle dine lånevilkår, betyder vort kendskab til dig en hurtig afklaring.

Vi stiller ikke krav om følgeforretninger, som betingelse for at du kan opnå de fordelagtige vilkår. Vi lader det være op til dig og din familie selv at vælge, hvem I ønsker at samarbejde med, når I har behov for finansiering.

Tilfør kommentar

Indfrielse

Du kan når som helst indfri lånet - til kurs 100 naturligvis - så du undgår kurs- og rentetab. Du skal kun betale 750 kr. til dækning af vores ekspeditionsomkostninger.

Hvis du sælger din bolig, tilbyder DanLån at lade køber overtage lånet på samme favorable vilkår

Tilfør kommentar

Fordele for dig

DanLån tilbyder lån med lang løbetid, oftest billigere og mere fleksibelt end pengeinstitutterne. Vi stiller ikke krav om køb af andre produkter, ligesom vi ikke begrænser dine øvrige økonomiske disponeringer.
 
Til gengæld stiller vi krav til dig som kunde. Du skal have styr på økonomien. Har du det, tilbyder vi dig mere favorable rentevilkår - jo højere sikkerhed du kan tilbyde.
 
Forudsætningen for at oprette et DanLån® er sikkerhed i din bolig eller anden fast ejendom. Du kan låne til køb af ny bolig, eller du kan belåne friværdien i din nuværende.
 
Er din bolig mere værd, end det du skylder hos kreditforeningen, er vi parate til at give dig et friværdilån. Det kan du f.eks. bruge til et nyt køkken, en jordomrejse, en ny bil eller en båd.
 
Det er altid en god idé at tjekke prisen på dine nuværende lån, om du betaler for meget på nuværende gæld til banker og finansieringsselskaber. Omlæg dyre lån til et billigt DanLån®. Kontakt os og hør nærmere.
Tilfør kommentar