Gå til Låne Guidens startside, alt om lån
Låne Guide
Låne guide - din guide til lån og pengeinstitutter.

Forbrugslån
Forbrugslån, kassekredit eller bare penge til en fed ferie kan du finde her.

Green Credit
Hos Green Credit kan du låne lidt ekstra til forbrug, eller til at betale de gamle lån tilbage med.

HandelsFinans
Handelsfinans tilbyder mange forskellige lånetyper, herunder ekspreslån og ekspressplus lån, alt efter hvor mange penge du har brug for at låne. Handelsfinans svarer inden for 15 minutter på ansøgninger om Ekspreslån.

Lån I Ejendom
Brug for lidt ekstra - Lån penge til forbrug via din friværdi.

Forbrugslån hos AcceptCard - Dit handle- og hævekort
AcceptCard er et handle- og hævekort, der sætter din frihed i centrum. Renten er lav, og du vælger selv tilbagebetalingen. Derfor er kortet et stærkt alternativ til både dit Dankort og et kreditkort.

Forbrugslån hos Citibank
Hos os kan du låne op til 200.000 kr. uden at stille sikkerhed i hus eller bil. Og det er let at ansøge. Du skal bare have en årlig indkomst før skat på min. 180.000 kr., og ikke stå i RKI Kreditinformation.

Forbrugslån hos Dan-Aktiv A/S
DAN-AKTIV kan låne dig helt op til 40.000 kroner. Uden overflødige spørgsmål og uden at bruge for meget tid. Du kan få svar samme dag.

Forbrugslån hos Ekredit ApS
Få hurtigt og nemt et forbrugslån til livets behageligheder uden ubehagelige spørgsmål. Lån på få minutter

Forbrugslån hos E-lån
Ansøg om lån online og få svar på fire timer. Vi garanterer en seriøs og fortrolig lånebehandling

Forbrugslån A/S tilbyder lån til forbrug
Forbrugslån A/S er et privat og uafhængigt finansieringsselskab, som stiller kunden i centrum. Vi ønsker at vores kunder skal opleve en personlig og smilende service. Vi benytter udelukkende anderkendte samarbejdspartnere, med en positiv profil.

Forbruglån uden sikkerhed hos GE Money bank
GE Money Bank har lånt penge ud til danskerne siden 1994. Vi tilbyder boliglån, forbrugslån uden sikkerhed, MasterCard og billån.

Forbrugslån hos LånLet
LånLet Få hurtigt og nemt forbrugslån online til livets behageligheder uden ubehagelige spørgsmål. Vi giver svar på ansøgningen inden for få timer.

Forbrugslån hos Omega Lån A/S
Omega Lån A/S - Hvis du skal du have et lån, eller hvis du skal have hjælp til genskabelse af sund og bæredygtig økonomi .

Forbrugslån hos P11 - Privatøkonomisk Rådgivning
Vi tilbyder rådgivning vedr. økonomiske forhold - primært til private familier. Vores hovedaktivitet er formidling af lån i fast ejendom - med tilhørende rådgivning om den bedst opnåelige ejendomsfinansiering.

Forbrugslån og quicklån hos pengeautomaten.dk
Bag pengeautomaten står IKANO Finans A/S, som har over 25 års erfaring i at formidle lån og kassekreditter til den danske befolkning.

Forbrugslån hos SparTrelleborg Finans A/S
sparTrelleborg Finans Få hurtigt og nemt forbrugslån online til livets behageligheder uden ubehagelige spørgsmål. Vi giver svar på ansøgningen inden for få minutter.

Forbrugslån hos Xtra Penge ApS
Alle former for lån såsom forbrugslån, kreditlån og privatlån, banklån og andre former for online pengelån.

Billån
Billån til alle typer af biler kan du finde her.

Billån fra ab finans a/s - Lån
Hos ab finans har vi arbejdet med billån til private kunder siden 1985. Det har gennem årene givet os et tæt og indgående kendskab til vores kunders behov, når bilen skal anskaffes.

Billån fra AL Finans A/S
Billån og bilfinansiering samt autoleasing og autofinansiering

Billån fra Alternativ Finans A/S
Alternativ Finans A/S er et selvstændigt uafhængigt finansieringsselskab, som tilbyder sin ekspertise til såvel private personer som mindre erhvervsdrivende.

Billån fra Autolån A/S billån til alle
Få nemt billån online til både nye og brugte biler. Vi giver hurtigt svar. Autolån A/S, Campistlån A/S og Forbrugslån A/S er uafhængige finansieringsselskaber, der formidler økonomisk vejledning og lån til private.

Billån fra BestemSelv ApS
låne uden at stille sikkerhed og bruge pengene, som du vil få svar indenfor 2 minutter på korrekt udfyldt ansøgning tegne en tryghedsforsikring mod arbejdsløshed

Billån fra Bil Finans
Drømmer du om ny eller brugt bil. Uanset om du har brug for at låne de fleste af pengene, eller om du står med hele beløbet i hånden - kontant, så kan det godt betale sig, at tage en snak med os først.

Billån fra Diba Finans A/S
DiBa er specialist i billige billån med eller uden udbetaling. Vi gør det nemt for dig at få beregnet, ansøgt og udbetalt et billån, så du kan blive godt kørende. Campingvogne finansieres på samme fordelagtige vilkår som biler.

Billån fra EuroCapital Bil Kredit
Billån - Vi gør det både nemt og særdeles billigt, at få et lån til din næste bil. Vi arbejder konstant på, at have de bedste priser uanset udbetalingens størrelse og bilens alder.

Billån fra Fiat Finansiering A/S
ån til alle slags biler. Som en ekstra service har vi valgt at udvide vores låneservice til ikke bare at omfatte Fiats egne produkter. Dermed kan vi også tilbyde billån til andre bilmærker.

Billån fra Finansselskabet Faaborg A/S
Egen bil giver frihed og uafhængighed.Men bilkøb er en stor beslutning. Ukonomien spiller en stor rolle, og det er vigtigt, at lånet passer til bilens stand og levetid.

Billån Ford finansiering
Som verdens største bil finansieringsvirksomhed har vi kapaciteten til at sammensætte forskellige rigtigt gode billån og finansieringspakker. Du kan vælge lige præcis den form for finansiering, som passer til dine behov. Uanset hvilken bil finansieri

NV Finans Billån
Velkommen til nv finans og til specialfinansiering af bil og campingvogn. nv finans hen-vender sig fortrinsvis til den private sektor og har i samarbejde med bil- og campingfor-handlere hele Danmark som arbejdsplads.

Billån hos TJL Lån
Tjenestemændenes Låneforening etablerer lån for en række offentlig ansatte. Lånene etableres uden omkostninger og gebyrer, og renten er blandt markedets laveste. Betingelserne for lån Hvem der kan låne. Den aktuelle udlånsrente. Eksempler på lånetyp

Boliglån
Boliglån - uden om realkreditinstitutionen.

Denford
Denford Finans er etableret i 1997, som en division af Bravrest Limited, der oprindeligt blev stiftet i England i 1977

Skovbo Finance ApS
Hos skovbo finance skræddersyer vi finansieringen således at den ydelsesmæssigt er anpasset jeres økonomi.

Boliglån fra SVANEN Gruppen A/S
SVANEN Gruppen A/S hovedområder er udvikling, formidling og finansiering af fast ejendom samt udbud af investeringsprojekter baseret på ejendomme og pantebreve.

Boliglån fra Bolig-laan.dk
Bolig-laan.dk er et 100pct. dansk ejet anpartsselskab der uafhængigt af kapitalinteresser arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom.

Boliglån fra Dansk Bolig Finansiering : boliglån finansiering rki lå
Savner du råderum i den daglige økonomi? Dansk Bolig Finansiering tilbyder billige lån til boligejere, der ønsker luft i budgettet. Du kan vælge mellem boliglån med sikkerhed i din ejendom eller kontantlån helt uden sikkerhed.

Boliglån fra Delta Finansiering ApS
Lån til indfrielser af dyre bank og forbrugslån, nyt køkken, bad eller udestue. ån til rejser, møbler, ja hvad De end drømmer om.

FindPengene.dk
Er du registreret i RKI Ribers? Det er ikke så sjovt, det er ikke usandsynligt, at du alligevel kan få et lån, så du kan betale enhver sit eller købe et hus

Holmfinans - RKI er ingen hindring for lån, boliglån, finansiering, bo
Lån op til 100pct. af prisen. Du har muligheden for at købe eget hus selvom du står i RKI. Vi tilrettelægger din økonomi således at tidligere kreditorer ikke kan gøre krav. Du får altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Kredit- og Prioriteringsselskabet. Boliglån med kontant afregning. Udl
Hvor de fleste financielle institutioner må takke nej p. g. a. ejendommen er a-typisk (erhverv, beboelse/erhverv eller lignende), evt. RKI-registrering, udlæg, lav indkomst, restancer m. v. , kan vi måske alligevel yde det ønskede lån.

BOLIGLÅN I bla. villa, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, landbrug
Kronekredit.dk A/S er ekspert i boliglån, I bla. villa, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, landbrug samt erhverv

Boliglån fra Øernes Boliglån A/S
Vil du gerne have den frihed, som adgang til et større kontantbeløb giver, uden at blive fanget i skjulte gebyrer og uigennemsigtige renteudgifter fra banker og kreditforeninger

Boliglån fra Realkredit Danmark
De færreste har alle pengene, når de køber en ny bolig. Vi kan ordne afdragsfrie lån - en nyhed som giver overskud til mere. Hvad vil det betyde for dig at optage et afdragsfrit lån som FlexLån

Boliglån fra RealRåd til boligejere
RealRåd rådgiver og uddanner boligejere i håndtering af realkredit og omlægninger, samt udvikler avancerede IT-systemer til analyse heraf, under navnet Accurat.

Boliglån fra Særlig Kredit A/S
Nyt forretningsområde i Særlig Kredit A/S - giver dig mulighed for at låne op til 100 pct. af værdien af din andel

Boliglån fra Spar Nord Bank - Banken for både private og erhverv
For de fleste er udgifterne til boligen den største post på budgettet. Beslutninger om boligen overvejes nøje og hyppigt er der flere låne muligheder inde i overvejelserne.

Boliglån fra Tjenestemændenes Låneforening
Tjenestemændenes Låneforening etablerer lån for en række offentlig ansatte. Lånene etableres uden omkostninger og gebyrer, og renten er blandt markedets laveste.

Bådlån
Lån penge til din drømme speedbåd

Bådlån fra SejlerFinans
Hos SejlerFinans får du en personlig partner, som du kan diskutere dine indkøbsplaner med, og som kan rådgive dig omkring det totale bådbudget, tillige med

Bådlån fra Danmarks Skibskreditfond
DSFs eneste forretningsområde er ydelse af lån til rederier og andre shipping-virksomheder, hvor alle lån ydes på kommercielle vilkår og mod pant i skib.

Pantebrevsmæglere
Pantebrevs mæglere

Danlån - For økonomiens skyld
Danlån - For økonomiens skyld: DanLån er en handlekraftig og kompetent samarbejdspartner med en hurtig beslutningsproces. Det sikrer dig en hurtig afklaring på din forespørgsel.

Dansk Pantebrevsbørs A/S - billån, billige lån, boliglån
Der er kun få justeringer på kurserne. Rentetilpasningslån sætter igen ny bundrekord med en nom. rente på ejerskiftebelåning ud til 95 på kun 4,88 p.a.

Finanshuset Farsø A/S - Pantebrevshandel
FINANShuset Farsø A/S er et selvstændigt datterselskab af Sparekassen Farsø. Vi er en af de toneangivende på det danske pantebrevsmarked med stor ekspertise i finansiering af fast ejendom.

Hvilshøj Pantebreve A/S - pantebreve, pantebrevskurser, ciborlån
Hvilshøj Pantebreve A/S er et privatejet selskab, der køber pantebreve, dels til videreformidling, dels til egen beholdning.Vi er ikke tilknyttet nogen ejendomsmæglerkæde og er ikke afhængige af andre samarbejdspartnere.

InVestjylland.dk - pantebrevsformidling til fast ejendom.
Finansiering af alle typer fast ejendom. pantebreve i fast ejendom.

Kystens Vekselerer og bankierfirma A/S
Kystens Vekselerer og bankierfirma A/S har gennem en lang årrække udviklet sig til et solidt og veletableret bankierfirma med speciale i boliglån, Andelsboliglån og pantebrevshandel, vi hører til blandt de største aktører indenfor branchen.

MML-Finans A/S : Pantebrevsselskab
mml Finans A/S er et pantebrevsselskab, som formidler af pantebreve, samt løser finansieringsopgaver for erhvervsvirksomheder. Vi er et mindre selskab, som er fri af samarbejdsaftaler og

Niebuhr Finans : pantebreve
Niebuhr Finans er beliggende i det naturskønne Silkeborg, som bl.a. erhjemsted for Hjejlen - Verdens ældste hjuldamper, som har sejlet siden 1861

Pantebrevsformidling
Hovedformålet er dog at formidle kontakten mellem købere og sælgere af pantebreve. Ved denne formidling sparer specielt sælgerne penge. Sparet er formidlingsgebyret på 2pct. af pantebrevets pålydende.

PantebrevsMæglerne A/S - Frihed til at vælge rigtigt
Fri og uafhængig af kapitalinteresser. PantebrevsMæglerne A/S er, i modsætning til mange af vore konkurrenter, fuldstændig uafhængig af kapitalinteresser samt samarbejdsaftaler. Tilbyder pantebrevslån og -kurser, samt boliglån

Poulsen og Juul A/S - Pantebrevslån
Poulsen og Juul A/S er et pantebrevsselskab etableret i 2002 af Børge Poulsen og Carsten Juul. Selskabet køber, sælger og formidler alle former for pantebreve i fast ejendom

Realpantebrev.dk RealMæglerne - pantebreve
RealMæglerne - Ejendomsmæglerne fra RealMæglerne tilbyder lån af penge og boligfinansiering mod pant i fast ejendom. boligfinansiering, boliglån, ejendomshandel, erhvervslån, lån penge, pantebreve,

TF Invest A/S Køb og salg af pantebreve i fast ejendom
TF Invest startede i 1991 med handel og investering i sælgerpantebreve. TF Invest opkøber pantebreve direkte fra markedet både ved opkøb af enkelte sager men også større porteføljer.

Århus Pantebrevsfirma A/S - lånerpantebreve
Århus Pantebrevsfirma A/S er et etableret selskab på det danske pantebrevsmarked, uafhængig af fremmede kapital-interesser. Vi har handlet med pantebreve siden 1986, og har således været med både i gode og mindre gode tider.

Realkreditinstitutter
Realkreditinstitutter

BRF kredit - lån til private
I BRFkredit koncentrerer vi os om finansiering, det er det, vi er gode til. Vi tilbyder lån til private kunder, erhvervskunder og kunder indenfor det støttede byggeri. Lån i fast ejendom til bolig, erhverv og almennyttig boligsektor

DLR Kredit A/S
DLR blev stiftet i 1960 under navnet Dansk Landbrugs Realkreditfond og havde frem til 1. juli 2000 eget lovgrundlag, der begrænsede udlånsaktiviteten til belåning af landbrugs-, skovbrugs- og gartneriejendomme.

Nykredit Realkreditinstitut
Nykredit er en af Danmarks førende finansielle koncerner med aktiviteter, der spænder fra realkredit over bank og forsikring til ejendomsmægler-aktivitet.

Realkredit Danmark - FlexGaranti & FlexLån
Afdragsfrihed - læs mere og regn på mulighederne. Hos Realkredit Danmark bestemmer du selv, hvornår du vil bruge din afdragsfrihed. Afdragsfriheden får du som et klippekort med op til 10 afdragsfrie år, som du kan bruge i lånets løbetid, når det pass

Totalkredit - Realkreditlinstitut med BoligXlån
Totalkredit er lokal kredit. Du taler med den rådgiver, du kender i forvejen i den lokale bank, sparekasse eller andelskasse. De kan klare det praktiske lokalt. Og hver gang sker rådgivningen med udgangspunkt i din totale økonomi og dine ønsker til f

RKI og Låne informationer
Forskellige websites som kan være interessante at besøge når man skal til at låne penge og er optaget i RKI ( Ribers ) (RKI er ingen hindring)

RKI Kreditsikring
Med adgang til RKIs Firmaregister kan du få at vide, om kunden er registreret som en dårlig betaler, inden du giver kredit eller lån

BankTorvet formidler kontakt til de tre bankrådgivere
BankTorvet. dk formidler kontakt til de bankrådgivere, der matcher netop dine ønsker og behov allerbedst. Vores service er nem at bruge og så er den gratis, anonym og helt uforpligtende.

RKI - Ribers Kredit information er ingen hindring
RKI Ribers Kredit information. RKI - Register over dårlige betalere. Sikker kredit, effektivt rykkersystem, registrering af skyldnere.

mybankergiver dig et hurtigt overblik i lånejunglen
Mybanker. dk er danskernes foretrukne uafhængige guide til bankernes priser. Vi hjælper hver dag mange danskere til store besparelser på deres indlån, udlån, realkreditlån og kreditlån.

forbrug. dk (RKI / Lån)
forbrug. dk - Råd og vejledning. De vil som regel have svært ved at få kredit og få lån i banken eller få kontokort til varehuse, indkøbscentre og benzinselskaber osv. hvis man er optaget i RKI (Ribers)

RIK - Gæld og gældssanering
Er du træt af tilsigelser,udlægsforretninger oganden kreditor akrobatik. Forlanger banken for megetI afvikling af gælden. Er RKI en by i Rusland. Vil du have økonomisk overblik.

Familieadvokaten. dk Uddrag om RKI og lån
Her kan du købe RKI dokumenter og finde gode råd vedrørende RKI hverdagens juridiske spørgsmål. Uddrag om RKI Ribers og lån

Pengeinstitutter
Pengeinstitutter, banker og sparekasser er listet her.


Andelskassen - sammen kan vi låne.
Andelskassen er ejet af kunderne. Hver andelskasse er selvstændig, mens stordriftsfordelene er samlet i Sammenslutningen Danske Andelskasser. Der er 37 andelskasser i Jylland og på Fyn.

Andelskassen, Oikos, kassekredit og aktuelle lånebeløb
Større lån med længere løbetid arrangerer vi også. Lån til lave renter. I OIKOS kan du få billige lån til både andelsboliger og ejerboliger. Lån til ejerboliger ydes for tiden til en rente af 6,0 og andelsboliglån til 6,0. Løbetiden for begge typer

Lån med Københavns Andelskasse
Flere og flere vælger at blive kunde i Københavns Andelskasse. Derfor har vi brug for endnu en dygtig rådgiver.

Lån med Sdr. Lem Andelskasse
Dynamisk pengeinstitut i det vestjyske. Specialer. Nedparing, lån til investering, sommerhuslån, vindmøllelån, finansiering af lægepraksis samt Total Boligpakke.

Banker
Banker adskiller sig ikke væsentligt fraq pengeinstitutter. I en bank kan du også låne penge, optage kassekreditter med og uden RKI.

Alm. Brand - Lån og kassekredit, Boliglån og Billån
Alm. Brand, Bank, forsikring og pension. Få rådgivning om lån, opsparing, investering, pension, livsforsikring og om forsikringer f. eks. familieforsikring, husforsikring, bilforsikring

Banklån hos Amagerbanken
Amagerbanken er en fullservicebank inden for lån, boliglån, billån og daglig økonomi.

Banklån hos Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank er ejet af lønmodtagerne og deres organisationer, det giver en ganske særlig måde at drive bank på. Under punktet Om banken har vi samlet oplysninger,

Banklån hos BGbank. dk
Rådgivning for private- og erhvervskunder. Små forskelle tæller

Banklån hos Bonusbanken
Vi byder dig velkommen i Bonusbanken - en selvstændig, uafhængig rådgivningsbank - og egnens eneste lokalbank - for privatkunder og mindre og mellemstore erhvervskunder.

Banklån hos Danske Bank - Lån og Kredit
Skal du købe en bolig, er det vigtigt at finde frem til den rigtige. Hvilken slags realkreditlån bør du f. eks. vælge. Vi kan rådgive dig, så du får den finansiering, der passer bedst til dig og din økonomi.

Banklån hos DiskontoBanken
Vi kan i DiBa tilbyde dig en række nye låntyper. Du kan blandt andet få afdragsfrihed i op til 10 år.

Banklån hos Djurslands Bank
Djurslands Bank vil være en selvstændig og stærk lokalbank på Djursland og i Århus.

Banklån hos Egnsbank Han Herred
Har du lyst til at skifte den gamle bil ud med en ny og smartere model. Trænger din bolig til en kærlig hånd, har du pludselig brug for mere plads, eller går vaskemaskinen og køleskabet i stykker på samme tid.

Fiskeribanken - Yder lån mod sikkerhed i fiskerfartøjer.
Fiskeribanken er et statsligt kreditinstitut, der har til formål at yde langfristede lån til dansk fiskeri og akvakultur. Finansieringen af udlån sker ved udstedelse af obligationer.

Forstædernes Bank giver bedre råd inden for erhverv.
Boligrådgivning - her får du bedre råd. Boligen er fortsat det store omdrejningspunkt i privatøkonomien. Det gælder uanset, om du står foran et køb eller allerede bor i andels- eller ejerbolig.

Hadsten Bank - din lokale bank
Hadsten Bank samt vores filialer - Aarhus Lokalbank og Langå Bank - er inde i en meget positiv udvikling. Vi oplever markant fremgang på alle forretningsområder og har derfor behov for at ansætte en lang række nye medarbejdere.

Handelsbanken din universalbank
Likviditetsnyt udarbejdes af vores analytikere og udsendes hver formiddag. Likviditetsnyt indeholder bl. a. nyheder fra aktie-, obligations- og valutamarkederne. FinansInfo er vores ugentlige publikation. Henvender sig til investorer og andre.

Hvidbjerg Bank - din lokale bank
Hvad der er sparet, det er tjent. Vil du bruge 5 minutter på Hvidbjerg Banks hjemmesider, så vil du opleve en bank, hvor åbenhed og nærhed til kunder og lokalsamfund har stor betydning.

Jyske Bank - din bank partner.
Jyske Banks vision er at være den bank, der rådgiver om økonomi på den mest individuelle og personlige måde.

Lokalbanken i Nordsjælland A/S - din lokale bank
Nordsjællands egen bank. I Lokalbanken i Nordsjælland søger vi altid at overgå kundernes forventninger. Til dagligt mærker 40. 000 kunder, 16. 000 aktionærer og en række lokale virksomheder forskellen, når de bruger os.

Lån og Spar Bank - online lån
Kender du historien bag Lån og Spar Ved du hvorfor, vi er anderledes end andre banker Hvis ikke, har du nu muligheden for at få serveret hele bankens særlige historie elektronisk - som en interaktiv fortælling i tekst, lyd og billeder. Klik på filmen

Max Bank A/S - din lokale bank
Vores rådgivere arbejder efter et særligt kundekoncept, som alle i banken tror på. Og på mange punkter indeholder det unikke elementer i forhold til andre banker. Alt i alt skal det fastholde vores position som en anderledes bank og en særlig bank.

Morsø Bank - din lokale bank
I Morsø Bank har vi kunden i centrum. Vi har topmotiverede og veluddannede medarbejdere, der står klar til at betjene dig og give en professionel rådgivning.

Nordea - den førende finanskoncern i Norden.
Nordea er den førende finanskoncern i Norden og Østersøregionen med aktiviteter inden for tre forretningsområder. Retail Banking, Corporate and Institutional Banking og Asset Management og Life.

Nordfyns Bank A/S - din lokale bank
Nordfyns Bank er en lokalbank med ca. 5. 700 aktionærer. Banken har dybe rødder på hele Nordfyn. Vi er ejet af mange lokale aktionærer og forankret i lokalområdet. Som lokal bank deltager vi i det nære område, hvor kunderne har deres daglige virke.

Nykredit - Vi tilbyder RenteMax lån og meget andet.
Nykredit er en af Danmarks førende finansielle koncerner med aktiviteter, der spænder fra realkredit over bank og forsikring til ejendomsmægler-aktivitet.

Nørresundby Bank - din lokale bank
Som kunde i Nørresundby Bank vil du opleve at vores grundprincipper er. god og omhyggelig kundebetjening nærhedsprincippet ogsund fornuft i tingene

Ringkjøbing Bank - din lokale bank
Vores mangeårige erfaring med lån til Andelsboliger betyder, at vi kan gi dig et absolut konkurrencedygtigt og fleksibelt tilbud på finansieringen af din andelsbolig, med en rentesats der tåler enhver sammenligning.

Ringkjøbing Landbobank - din lokale bank
Overskud er godt. Ikke kun økonomisk, men så sandelig også menneskeligt. I Ringkjøbing Landbobank har vi begge dele. Ringkjøbing Landbobank er en traditionsrig bank med rod i vestjysk kultur. Det er der kommet en god bank ud af.

Roskilde Bank - din lokale bank
Siden 1. oktober 2002 har boligejere haft muligheden for at lægge sine realkreditlån om til afdragsfrie lån. Med et afdragsfrit lån udskydes afdragene i op til 10 år, og der betales alene renter og bidrag.

Salling Bank A/S - din lokale bank
Banken har, siden grundlæggelsen i 1876, haft en stærk placering som lokalt pengeinstitut både over for privat- og erhvervskunder.

SkandiaBanken - Højere rente, nul gebyrer
I SkandiaBanken finder du alt hvad din privatøkonomi behøver - Alt i et konto med høj rente fra første krone Billige lån uden oprettelsesgebyrer Gratis adgang til Netbørs.

Skjern Bank - din lokale bank
Gør dine drømme til virkelighed med den rigtige rådgivning uanset om det gælder om. køb eller salg af hus/lejlighed, nybyggeri, ombygning eller forbedring af eksisterende bolig.

Skælskør Bank - din lokale bank
Skælskør Bank er kendt for at være lokalbanken med begge ben solidt plantet i det vestsjællandske. En solid lokalbank skal have sine visioner på plads. Det har vi i Skælskør Bank og med etablering af 3 boligbutikker i vort område, har vi nu ført en a

Spar Nord Bank - din lokale bank
En Spar Nord Kredit giver dig økonomisk frihed i det daglige. Spar Nord Kredit oprettes typisk i tilknytnng til en løn- eller budgetkonto. Et Spar Nord Lån giver dig mulighed for at realisere dine drømme.

Sparbank Vest - din lokale bank
Hos Sparbank Vest betragter vi kun en handel for at være god, hvis begge parter er tilfredse. Derfor er der en række ting, der tages i betragtning, inden vi kan give dig et fast tilbud på indlåns- og udlånsrenter. Det er f. eks. forhold som sikkerhed

sparTrelleborg - vi tilbyder lån og boliglån.
Når det er svært at bevare overblikket, gælder det om at finde de rigtige mennesker, der kan hjælpe dig med at rede trådene ud. I sparTrelleborg har vi ikke en færdig brugsanvisning på lån og kredit.

Sydbank - Pengeinstitut med netbank
Vores anbefalinger til boligfinansiering afhænger af din situation. Eksempelvis er der stor forskel på, hvilket boliglån vi vil foreslå, hvis du som ung skal købe en ny bolig, eller hvis du er gået på pension og gerne vil belåne friværdien i din boli

Totalbanken A/S - Den menneskelige bank
Hele grunden til, at vi hos Totalbanken driver bank, er, at vi kan lide at have med mennesker at gøre. Det er derfor aldrig en kold eller ubehagelig oplevelse at komme ind i en filial af Totalbanken eller tale med os i telefonen.

Tønder Bank - din lokale bank
Tønder Bank vil gerne byde alle, såvel bestående som nye kunder, velkommen på vor hjemmeside. Vi giver her et overblik over de mange muligheder, som banken tilbyder. Men intet er som bekendt statisk.

Vestfyns Bank - Din lokale bank på fyn
I dag har du som boligejer flere muligheder end nogensinde for at kombinere lån og opsparing, så du får bedre renter og større fleksibilitet. Det gælder bare om at finde frem til den mulighed, der passer dig bedst og der kan være mange penge at spare

Vestjyskbank - Den jyske bank der er til at stole på.
Vi ønsker at blive opfattet som en venlig, effektiv og moderne bank. Derfor vil vi også i fremtiden tilbyde moderne elektronisk selvbetjening via WebBank og Internet m. v. , men vi ønsker ikke at blive reduceret til noget upersonligt på en skærm

Vinderup Bank - din lokale bank
Som lokal bank er det naturligt, at vore kunder altid er i centrum for vor opmærksomhed. Vi har en meget kort beslutningsvej, hvilket betyder svar her og nu. Og med den gensidige tillid mellem dig som kunde og god som bank, er du altid sikker på at l

Vordingborg Bank A/S - Din lokale bank i Vordingborg
Find din rådgiver Telefonnumre og adresser på bankens filialer Billån er bedst i banken Spærring af Dankort Sirius er bankens populære maskot for de mindste Lej en billig bankboks Få dine kontoudskrifter i E-boks og spar gebyret

Østjydsk Bank - din lokale bank
kender boligmarkedet i lokalområdet har ekspertise i finansiering kender dig og din økonomi har samme interesse som dig kan foretage en helhedsvurdering

Netbanker
Liste over de forskellige bankers netbanker.

Alt om lån Amagerbanken Netbank
Amagerbanken. net er Amagerbankens netbank, der gør det muligt for dig at gå i banken via Internettet. Med Amagerbanken. net kan du ordne mange pengesager hjemme fra. Du kan se hvor mange penge der står på dine konti, betale regninger osv.

Alt om lån med DanskeNetBank og Danske Extra
Spar penge i netbanken med Danske EkstraDanske Ekstra giver overblik over økonomien og større frihed. Du betaler et fast beløb hvert kvartal og får adgang til de særlige fordele, der følger med.

day2day bank Internetbank Netbank online pengeinstitut
Konsulenten tager banken med hjem til dig. Du behøver ingen barnepige for at få bankforretningerne ordnet.

e-lån - det foretrukne valg af online lån
Det nemmeste, hurtigste og sikreste sted at låne over internettet, Ansøg om lån online og få svar på fire timer. Vi garanterer en seriøs og fortrolig lånebehandling

Alt om lån med JyskeNetbank, Jyske banks netbank
Læs om mulighederne i Jyske Netbank Privat. Du kan klare alle de mest almindelige ting på egen hånd. Hjemme eller ude - der skal blot være adgang til nettet.

Lån og Spar Bank - Internetbank - information
Når du har internetbank, kan du ordne alle dine bankforretninger hurtigt, sikkert og nemt fra din computer windows, mac og linux - når du har tid og lyst.

Nordea NetBank lån på nettet
Når du bruger Netbank eller Online investering, har vi taget alle forholdsregler for at sikre dine informationer. Vi har sørget for, at vores datacenter indeholder de bedste sikkerhedssystemer, markedet kan tilbyde.

Alt om lån med Nordjyske Netbank e-bank
Nordbank er vores tilbud til kunder, der ønsker at kunne betjene sig selv via internettet - hvor som helst og når som helst. Her på hjemmesiden finder du oplysninger om funktionaliteter lige som du kan foretage tilmeldinger m. m.

Alt om lån med Nykredit Internetbank
Nykredit Internetbank giver stor frihed, brugervenlighed og sikkerhed. Du kan bruge Nykredit Internetbank til alle de daglige bankforretninger - og lidt til. Og der vil løbende blive udviklet nye muligheder.

Alt om lån med SEB - Skandinaviska Enskilda Banken
Skal du for eksempel handle bolig, låne til en ny bil eller investere, er det vigtigt at have en seriøs sparringspartner med på råd. Og takket være vores mangeårige erfaring med privatøkonomi er SEB din oplagte rådgiver.

Alt om lån med Spar Nord NetBank - Banken for både private og erhverv
Læs og bestil information om Spar Nord Banks ydelser indenfor lån, opsparing, pension, bolig, skat, aktie-, obligations- og valutainvestering samt om Bankens ydelser til erhvervskunder.

Sparekasser
Alt om sparekasser lån og låne typer

Sparekassen Farsø
Sparekassen Farsø har 77 engagerede og dygtige medarbejdere. Vi er selvstændige og selvejende. Det betyder, at et evt. overskud bruges til nye fordele for kunderne og lokalområdet. Vi har alle produkter og ydelser til både privatkunder og erhverv.

Alt om lån i Brørup Sparekasse
Til bil, båd eller hus - mange forskellige låneformer Med et lån eller en kredit i Brørup Sparekasse kan du realisere dine drømme.

Alt om lån i Brovst Sparekasse
Uanset om du skal til at købe et hus, en båd eller en bil - så vil du kunne finde en lånemulighed i Brovst Sparekasse, som passer til netop dine behov.

Alt om lån i Den jyske Sparekasse
Den jyske Sparekasse tilbyder to former for forbrugslån. En KasseKredit som løbende kredit og et ForbrugsLån med faste betalinger.

Alt om lån i Fionia Bank A/S
I Fionia Bank kan du vælge 10 måneder uden betaling af ydelse på dit private lån. Du bestemmer selv hvilke måneder, du ønsker at være fri for at betale ydelsen. Det giver dig mulighed for lidt ekstra til dig selv, når det passer ind i dine planer.