Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

Pantebrevsmæglere

Står du og skal til at købe hus, kan en pantebrevsmægler hjælpe dig med udbetalingen til dit boliglån.

 

Hvad er det

Hej

Er der nogen der kan forklare mig hvad en pantebrevsmægler er for jeg forstår det ikke!

2007-02-02 | Hans Anmeld
Tilfør kommentar
pantebrevsmaeglere danlaan scrn

Danlån A/S

Danlån - For økonomiens skyld: DanLån er en handlekraftig og kompetent samarbejdspartner med en hurtig beslutningsproces. Det sikrer dig en hurtig afklaring på din forespørgsel.

pantebrevsmaeglere dansk pantebrevsboers scrn

Dansk Pantebrevsbørs A/S

Der er kun få justeringer på kurserne. Rentetilpasningslån sætter igen ny bundrekord med en nom. rente på ejerskiftebelåning ud til 95 på kun 4,88 p.a.

Pantebrevsmaeglere finanshuset farsoe scrn

Finanshuset Farsø A/S

FINANShuset Farsø A/S er et selvstændigt datterselskab af Sparekassen Farsø. Vi er en af de toneangivende på det danske pantebrevsmarked med stor ekspertise i finansiering af fast ejendom.

pantebrevsmaeglere hvilshoej pantebreve scrn

Hvilshøj Pantebreve A/S

Hvilshøj Pantebreve A/S er et privatejet selskab, der køber pantebreve, dels til videreformidling, dels til egen beholdning.Vi er ikke tilknyttet nogen ejendomsmæglerkæde og er ikke afhængige af andre samarbejdspartnere.

pantebrevsmaeglere investjylland scrn

InVestjylland.dk

Finansiering af alle typer fast ejendom. pantebreve i fast ejendom.

pantebrevsmaeglere kystens vekselerer scrn

Kystens Vekselerer

Kystens Vekselerer og bankierfirma A/S har gennem en lang årrække udviklet sig til et solidt og veletableret bankierfirma med speciale i boliglån, Andelsboliglån og pantebrevshandel, vi hører til blandt de største aktører indenfor branchen.

pantebrevsmaeglere mml finans scrn

MML-Finans A/S

mml Finans A/S er et pantebrevsselskab, som formidler af pantebreve, samt løser finansieringsopgaver for erhvervsvirksomheder. Vi er et mindre selskab, som er fri af samarbejdsaftaler og

pantebrevsmaeglere niebuhr finans scrn

Niebuhr Finans

Niebuhr Finans er beliggende i det naturskønne Silkeborg, som bl.a. erhjemsted for Hjejlen - Verdens ældste hjuldamper, som har sejlet siden 1861

pantebrevsmaeglere pantebrevsformidling scrn

Pantebrevsformidling

Hovedformålet er dog at formidle kontakten mellem købere og sælgere af pantebreve. Ved denne formidling sparer specielt sælgerne penge. Sparet er formidlingsgebyret på 2pct. af pantebrevets pålydende.

pantebrevsmaeglere pantebrevsmaeglerne scrn

PantebrevsMæglerne A/S

Fri og uafhængig af kapitalinteresser. PantebrevsMæglerne A/S er, i modsætning til mange af vore konkurrenter, fuldstændig uafhængig af kapitalinteresser samt samarbejdsaftaler. Tilbyder pantebrevslån og -kurser, samt boliglån

pantebrevsmaeglere poulsen og juul scrn

Poulsen og Juul A/S

Poulsen og Juul A/S er et pantebrevsselskab etableret i 2002 af Børge Poulsen og Carsten Juul. Selskabet køber, sælger og formidler alle former for pantebreve i fast ejendom

pantebrevsmaeglere realmaeglerne boligfinan scrn

RealPantebrev.dk

RealMæglerne - Ejendomsmæglerne fra RealMæglerne tilbyder lån af penge og boligfinansiering mod pant i fast ejendom. boligfinansiering, boliglån, ejendomshandel, erhvervslån, lån penge, pantebreve,

pantebrevsmaeglere tf invest scrn

TF Invest A/S

TF Invest startede i 1991 med handel og investering i sælgerpantebreve. TF Invest opkøber pantebreve direkte fra markedet både ved opkøb af enkelte sager men også større porteføljer.

pantebrevsmaeglere aarhus pantebrevsfirma scrn

Århus Pantebrevsfirma A/S

Århus Pantebrevsfirma A/S er et etableret selskab på det danske pantebrevsmarked, uafhængig af fremmede kapital-interesser. Vi har handlet med pantebreve siden 1986, og har således været med både i gode og mindre gode tider.