Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

Boliglån

Ønsker du et nyt køkken i din bolig, så er boliglån kategorien lige noget for dig. Her kan du låne penge med garanti i din bolig ofte ud over hvad realkreditinstitutionerne tilbyder.

Så det kan sagtens lade sig gøre at låne penge til det nye køkken også selvom at realkreditinstitutionen ikke vil låne dig pengene.

Banker jubler over 100 Års boliglån

Banker jubler over ny aftale om boliglån.
Mens Realkreditrådet affinder sig med situationen, kan bankerne kun se fordele ved deres nye plads på markedet for boliglån. "Det bliver billigere at tjene penge", lyder det fra bankernes interesseorganisation.

2007-03-24 | Anmeld
Tilfør kommentar
Denford boliglaan

Denford

Denford Finans er etableret i 1997, som en division af Bravrest Limited, der oprindeligt blev stiftet i England i 1977

Skovbo finance boliglaan

Skovbo Finance ApS

Hos skovbo finance skræddersyer vi finansieringen således at den ydelsesmæssigt er anpasset jeres økonomi.

boligaan as svanen lån

AS-Svanen Gruppen

SVANEN Gruppen A/S hovedområder er udvikling, formidling og finansiering af fast ejendom samt udbud af investeringsprojekter baseret på ejendomme og pantebreve.

boliglaan bolig laan dk lån

Bolig-laan.dk

Bolig-laan.dk er et 100pct. dansk ejet anpartsselskab der uafhængigt af kapitalinteresser arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom.

boliglaan dansk bolig finansiering as lån

Dansk Bolig Finansiering

Savner du råderum i den daglige økonomi? Dansk Bolig Finansiering tilbyder billige lån til boligejere, der ønsker luft i budgettet. Du kan vælge mellem boliglån med sikkerhed i din ejendom eller kontantlån helt uden sikkerhed.

boliglaan delta finansiering lån

Delta Finansiering

Lån til indfrielser af dyre bank og forbrugslån, nyt køkken, bad eller udestue. ån til rejser, møbler, ja hvad De end drømmer om.

rki og lane informationer familieadvokaten dk scrn

FindPengene.dk

Er du registreret i RKI Ribers? Det er ikke så sjovt, det er ikke usandsynligt, at du alligevel kan få et lån, så du kan betale enhver sit eller købe et hus

boliglaan holmfinans scrn

Holmfinans

Lån op til 100pct. af prisen. Du har muligheden for at købe eget hus selvom du står i RKI. Vi tilrettelægger din økonomi således at tidligere kreditorer ikke kan gøre krav. Du får altid et gratis og uforpligtende tilbud.

boliglaan husejernes kreditlaan scrn

Kredit- og Prioriteringsselskabet

Hvor de fleste financielle institutioner må takke nej p. g. a. ejendommen er a-typisk (erhverv, beboelse/erhverv eller lignende), evt. RKI-registrering, udlæg, lav indkomst, restancer m. v. , kan vi måske alligevel yde det ønskede lån.

boliglaan kronekredit scrn

kronekredit.dk

Kronekredit.dk A/S er ekspert i boliglån, I bla. villa, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, landbrug samt erhverv

boliglaan oeernes boliglaan as lån

Øernes Boliglån A/S

Vil du gerne have den frihed, som adgang til et større kontantbeløb giver, uden at blive fanget i skjulte gebyrer og uigennemsigtige renteudgifter fra banker og kreditforeninger

boliglaan realkredit danmark lån

Realkredit Danmark

De færreste har alle pengene, når de køber en ny bolig. Vi kan ordne afdragsfrie lån - en nyhed som giver overskud til mere. Hvad vil det betyde for dig at optage et afdragsfrit lån som FlexLån

boliglaan realraad scrn

RealRåd

RealRåd rådgiver og uddanner boligejere i håndtering af realkredit og omlægninger, samt udvikler avancerede IT-systemer til analyse heraf, under navnet Accurat.

boliglaan saerlig kredit as lån

Særlig Kredit A/S

Nyt forretningsområde i Særlig Kredit A/S - giver dig mulighed for at låne op til 100 pct. af værdien af din andel

boliglaan spar nord bolig lån

Spar Nord Bolig

For de fleste er udgifterne til boligen den største post på budgettet. Beslutninger om boligen overvejes nøje og hyppigt er der flere låne muligheder inde i overvejelserne.

boliglaan tjenestemaendenes laaneforening lån

Tjenestemændenes Låneforening

Tjenestemændenes Låneforening etablerer lån for en række offentlig ansatte. Lånene etableres uden omkostninger og gebyrer, og renten er blandt markedets laveste.