Link til Laane Guidens startside, alt om laan, kassekreditter og forbrugsgoder.

Pengeinstitutter

Prøver du at finde en ny bank, men er i tvivl om hvilken du skal vælge er listen over pengeinstitutter lige noget for dig, her har vi lavet en lang liste over de banker som findes i danmark, og du har mulighed for at læse nærmere om dem.

Hvis du vil låne penge kan du her finde information om banker, men hvis du hellere vil låne penge uden om banken, skal du vælge låneguiden til venstre og finde den udbyder af lån som netop passer til dig.

Tilfør kommentar

Top 5 nyeste internet sider

Sparekasser sparekassen farsoe scrn

Sparekassen Farsø

Sparekassen Farsø har 77 engagerede og dygtige medarbejdere. Vi er selvstændige og selvejende. Det betyder, at et evt. overskud bruges til nye fordele for kunderne og lokalområdet. Vi har alle produkter og ydelser til både privatkunder og erhverv.
sparekasser fionia bank as lån

Fionia Bank A/S

I Fionia Bank kan du vælge 10 måneder uden betaling af ydelse på dit private lån. Du bestemmer selv hvilke måneder, du ønsker at være fri for at betale ydelsen. Det giver dig mulighed for lidt ekstra til dig selv, når det passer ind i dine planer.
sparekasser den jyske sparekasse lån

Den jyske Sparekasse

Den jyske Sparekasse tilbyder to former for forbrugslån. En KasseKredit som løbende kredit og et ForbrugsLån med faste betalinger.
sparekasser broerup sparekasse scrn

Brørup Sparekasse

Til bil, båd eller hus - mange forskellige låneformer Med et lån eller en kredit i Brørup Sparekasse kan du realisere dine drømme.
sparekasser brovst sparekasse lån

Brovst Sparekasse

Uanset om du skal til at købe et hus, en båd eller en bil - så vil du kunne finde en lånemulighed i Brovst Sparekasse, som passer til netop dine behov.

Alle låne informations sider

Andelskasser

Lån penge i pengeinstitutter andelskasser

Andelskassen: Lån og kredit -Hvis bare jeg havde penge nok, så kunne jeg godt tænke mig. - Sådan er det ofte, når man snakker om låne drømme.

Andelskassen, Oikos: Et pengeinstitut med samvittighed - Vores rentesatser er lavere end de flestes og du kan låne til hus, bil, forbrug eller hvad det nu er. Mindre lån kan med fordel arrangeres som en kassekredit, hvor du kun betaler rente af det aktuelle lånebeløb.

Københavns Andelskasse: Et kundeejet pengeinstitut med rimelige renter og få gebyrer -Det betale sig at omlægge andelsbolig til nye lån med pant i boligen. I Andelskassens regneark, kan du få en ide om, hvad det koster at omlægge et bestående banklån, til et nyt andelsbol

Sdr. Lem Andelskasse: Vi tilbyder vore kunder en tidssvarende produktpakke, som dækker dennes behov

Banker

Banker giver, ligesom pengeinstitutter dig mulighed for at låne penge om du er optaget i RKI eller ej.

Alm. Brand: Direkte bank og forsikring - Alm. Brand, Bank, forsikring og pension. Få rådgivning om lån, opsparing, investering, pension, livsforsikring og om forsikringer f. eks. familieforsikring, husforsikring, bilforsikring

Amagerbanken A/S: Amagerbanken er en fullservicebank inden for pension, lån, investering, bolig og daglig økonomi. Gratis bank

Arbejdernes Landsbank: Bank ejet af lønmodtagerorganisationer hjælper dig med økonomieftersyn, Arbejdernes Landsbank er ejet af lønmodtagerne og deres organisationer, det giver en ganske særlig måde at drive bank på. Under punktet Om banken har vi samlet oplysninger

BG Bank: BG Bank Rådgivning for lån til private- og erhvervskunder. Små forskelle tæller

Bonusbanken A/S: Når det gælder opsparing, lån og investeringsrådgivning, uafhængig rådgivningsbank - og egnens eneste lokalbank - for privatkunder og mindre og mellemstore erhvervskunder.

Netbanker

Liste over danske netbanker.

Amagerbankens Netbank: Amagerbanken. net er Amagerbankens netbank, der gør det muligt for dig at gå i banken via Internettet. Med Amagerbanken. net kan du ordne mange pengesager hjemme fra. Du kan se hvor mange penge der står på dine konti, betale regninger osv

DanskeNetBank: Spar penge i netbanken med Danske Ekstra. Danske Ekstra giver overblik over økonomien og større frihed. Du betaler et fast beløb hvert kvartal og får adgang til de særlige fordele, der følger med.

day2day bank: Day2day bank - Når det gælder rådgivningen af vore kunder, er det vores opfattelse, at Internettet ikke kan stå alene - du kan få besøg af en af vore kundekonsulenter - ligegyldigt hvor i landet du bor.

E-lån: Finansieringsselskab med speciale i online lån og kredit til private tilbyder lån som forbrugslån, kreditlån og privatlån. Ansøg hele døgnet og få svar inden for 4 timer.

Jyske Netbank: Internetbank for Jyske Banks kunder. Læs om mulighederne i Jyske Netbank Privat. Du kan klare alle de mest almindelige ting på egen hånd. Hjemme eller ude - der skal blot være adgang til nettet.

Sparekasser

Dette sikre sparekassen mod økonomisk kollaps i dårlige tider, men det giver også dig mindre muligheder for at låne penge til forbrugslån eller oprette en kassekredit.

Sparekassen Farsø: Vi kan give dig råd i enhver boligsituation Nybyggeri og om- og tilbygning. Realkreditlån gennem Totalkredit Boliglån til udbetaling og restfinansiering samt Billån i sparekassen

Brørup Sparekasse: Mange forskellige låneformer, Uanset om du skal til at købe et hus, en båd eller en bil - så vil du kunne finde en finansieringsmulighed i Brørup Sparekasse, som passer til netop dine behov.

Brovst Sparekasse: Til bil, båd eller hus - mange forskellige låneformer - Uanset om du skal til at købe et hus, en båd eller en bil - så vil du kunne finde en lånemulighed i Brovst Sparekasse, som passer til netop dine behov.

Den jyske Sparekasse: Lån og Kredit. Det kan betale sig at tale med sparekassen, når der skal lånes penge. Det kan være fristende at låne til rejser, møbler, tv og andre forbrugsgoder på forskellige former for konto- og kreditkort.

Fionia Bank A/S: Lån og kredit - Fionia Bank tilbyder både lån og kreditter til private. Forskellen mellem et lån og en kredit er populært sagt, at lånebeløbet på et lån udbetales på en gang, mens en kredit udbetales i takt med, at behovet opstår.