Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

AcceptCard

laan forbrugslaan acceptcard lån

AcceptCard ejes af GE Money Bank Danmark (en filial af GE Money Bank AB Sverige), som er en del af GE.

Vi er 250 dedikerede medarbejdere i Danmark, som sidder klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål.www.acceptcard.dk
Tilfør kommentar

Hvad koster et forbrugslån

Med en lav rente fra 13,95% er AcceptCard et yderst konkurrencedygtigt alternativ, både når du vil handle stort og småt. Nedenfor kan du beregne, hvad kortet reelt koster dig.

Foretrækker du en lavere rente? Eller vil du hellere slippe for at betale årsgebyr? Vi giver dig muligheden for at vælge. Brug beregneren, se forskellen og bestem selv.
Tilfør kommentar

Dine fordele med AcceptCard som Forbrugslån

AcceptCard giver dig adgang til at handle i 14.000 forretninger over hele landet. Det er samtidig det eneste kreditkort, der kan bruges i danske supermarkeder.

Det er gebyrfrit at bruge kortet i samtlige forretninger - og du kan oven i købet hæve op til 3.000 kr. i blandt andet Netto, Bilka, føtex og Rema 1000. Læs mere her.

Vi sætter din sikkerhed i centrum, både før og efter du får dit AcceptCard. Det er din garanti for at handle problemfrit. Hver eneste dag.

Sikkert på alle måder
Når du bestiller AcceptCard online, er alle data krypteret og sikret. Den høje sikkerhed beskytter dig også, når du ønsker adgang til dine personlige oplysninger under "Min konto".

Du har mulighed for at spærre dit kort 24 timer i døgnet. Og det bliver altid kontrolleret, om der er dækning, før kortet kan bruges. Kortet er desuden beskyttet med en personlig pinkode, som kun du kender. Derfor er sikkerheden er ganske enkelt blandt de bedste i Danmark. Læs mere her.

Gebyrfrie køb
Du skal kun betale faste gebyrer for dit kort og renterne af det, du hæver på kreditten. Til gengæld koster det ikke noget at handle på kortet og hæve kontanter. Der er således ingen overraskelser eller ekstra omkostninger, når du bruger dit AcceptCard. Find svarerne på de mest almindelige spørgsmål her.

Ingen kender din økonomi bedre end du. Derfor tilpasser du selv dit AcceptCard, så det passer til dine behov. Det er dig, der bestemmer, hvornår og hvor meget der skal handles.

Billigere end en kassekredit
Det er en udbredt misforståelse, at det er dyrere at have et AcceptCard end for eksempel dit Dankort med en kassekredit eller et kreditkort.

Uafhængige sammenligninger mellem AcceptCard og bankernes kassekreditter viser, at AcceptCard i mange tilfælde er langt den billigste løsning, når alle omkostninger og renter er regnet med. Men du behøver ikke tage vores ord for det. Læs mere her.

PrisGaranti på alle varer
Vi giver dig PrisGaranti på de varer, du køber med AcceptCard. Ser du en tilsvarende, billigere vare i en anden forretning inden for 30 dage, dækker forsikringen prisforskellen.

Så du kommer aldrig til at betale for meget, når du køber med dit AcceptCard. Læs mere om PrisGaranti her.

Med det nye AcceptCard bestemmer du selv, hvordan du får mest ud af din hverdag. De mange forretninger giver adgang til kontante fordele og en mere fleksibel hverdag.

Valgfri tilbagebetaling
Du vælger selv, hvor meget du vil betale tilbage hver måned. Du kan nøjes med 2% af din saldo. Men har du plads i din økonomi, kan du sagtens betale mere tilbage. Læs mere her.

Brug dit kort i 14.000 forretninger
Du kan betale med AcceptCard i 14.000 forretninger over hele landet, så du kan købe alt fra dagligvarer til møbler. Find den forretning, du har brug for, eller se de mange spændende muligheder her.

Vi arbejder hele tiden på at finde nye steder, hvor du kan handle og hæve med dit AcceptCard. Samtidig får du en lang række andre fordele hos AcceptCard.

Hæv kontanter og køb dagligvarer
Til forskel fra de internationale kreditkort kan du betale og hæve op til 3.000 kr. i kontanter i blandt andet din lokale Netto, Bilka, føtex og Rema 1000. Vi udvider hele tiden antallet at forretninger. Du kan se dem alle sammen her.

Valgfri tilbagebetaling Du vælger selv, hvor meget du vil betale tilbage hver måned. Du kan nøjes med 2% af din saldo. Men har du plads i din økonomi, kan du sagtens betale mere tilbage. Læs mere her.

Tilfør kommentar