Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

Denford

Denford boliglaan

Når Denford ser på en lånesag, ser de på, om du har råd til at betale lånet tilbage og hvorvidt der er sikkerhed nok i din bolig, de blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Denfords kunder er voksne mennesker, der selv kan tage stilling til, hvad de ønsker at bruge de penge, de låner af Denford.

www.denford.dk
Tilfør kommentar

Denford information

Der er mange forhold, der bestemmer, hvor lang tid det kan tage at gøre en lånesag færdig. Er der f.eks. mange indfrielser kan det tage tid at få slettet de gamle lån i ejendommen.
Normalt kan vi udbetale et a-conto beløb når du har underskrevet pantebrevet. Du kan normalt have et pantebrev til underskrift ca. 1 uge efter du har accepteret vores lånetilbud.
Kan lån indfries, hvis man vinder i Lotto - Ja, alle vore lån kan indfries helt eller delvist før tid. En del lån skal dog opsiges, på samme måde som realkreditlån, typisk med 3 måneders varsel til en termin.
I modsætning til f.eks. pengeinstitutter, hvor der kan være loft over, hvor meget man vil låne til en enkelt kunde, og realkreditselskaber, der højst må belåne op til 80pct. af en ejerbolig og 60pct. af et sommerhus, er vi ikke underlagt den slags begrænsninger. Vi ser på den enkelte kundes økonomi og på friværdien i din ejendom - op til 100pct eller mere!
En af de væsentligste og ofte mest oversete egenskaber ved et pantebrevs lån er finansiel uafhængighed. Et boliglån i banken tæller med i bankens samlede engagement. I gode tider kan det være en fordel for kunden, fordi man på den måde kan få nogle hel kunde rabatter. I dårlige tider kan det derimod være en rigtig dårlig ide. Vi taler ikke med din bank medmindre vi er nødt til det for f.eks. at indfri et lån, du har bedt os indfrie i banken.
Vore pantebrevs lån kan overføres til ny ejer, men det kræver en fornyet kreditvurdering af den nye køber, helt som realkreditlån, men i modsætning til banklån, der altid følger personen, kan vore lån overtages. Og det kan være mange penge værd, hvis ejendommen skal sælges. Er renteniveauet steget siden optagelsen af lånet, kan man tilbyde den nye køber at overtage ejendommen med den attraktive finansiering. Den nye køber skal alternativt optage ny finansiering til en højere rente. Sælger får derfor en bedre pris for ejendommen, og køber kommer til at sidde for samme brutto/nettohusleje.
En fast rente på op til 30 år kan ikke opnås i noget pengeinstitut eller finansieringsselskab med mindre, der er tale om et pantebrevs lån. Normale bankfinansieringer er baseret på en variabel rente, hvor renten kan ændres fra dag til dag, måneds- eller kvartalsvis. Fast rente må ikke forveksles med en rentesikring, som flere pengeinstitutter tilbyder. Rentesikring betyder, at man med finansielle instrumenter fastlåser renten i de første 5,10 eller 15 år. Med andre ord, vores fastforrentede lån er fastforrentede i hele løbetiden!
Renten afhænger af risikoen ved lånet, og risikoen er afhængig af mange faktorer, hvordan er din indkomst i forhold til dine forpligtelser, hvor lang ud i ejendommen kommer vi, dvs. er lånet ud til 80pct. af handelsværdien eller ud til 100pct.. Forhold som, er du registreret i RKI tæller selvfølgelig også med. I vores låneberegner, som vi løbende opdaterer, kan du se vejledende rentesatser. Vi vil meget gerne vurdere din individuelle situation, hvis du kontakter os på telefon 70 25 77 77 eller hvis du udfylder vores online låneansøgning.
Hverken vi eller din bank er selvfølgelig de rigtige at spørge. At spørge i banken om de synes, at du skal optage lån hos f.eks. os, er lidt som at spørge den ene bilforhandler om ikke det er bedre at købe bil hos konkurrenten. Vi kan dog nævne nogle klare forskelle på lån hos os og i banken:

1) Banklån kan opsiges af banken med 14 dages varsel (nogle banker en måneds varsel) uden begrundelse, vores lån kan kun opsiges, hvis du ikke betaler og kun efter adskillige rykkere. Denne mulighed bruges meget sjældent af bankerne, men i starten af 1990erne var der banker, der brugte bestemmelsen til at nedbringe deres udlånsbalance.

2) Vi har fast rente, bankerne bruger rentesikring. Det betyder, at vores rente er fast i hele lånets løbetid, og det er ydelserne også.

3) Vores lån følger ejendommen. Godt nok skal en ny ejer godkendes af os, hvis han skal overtage lånet, men det gælder jo også for kreditforeningslån. Banklån følger personen, også selvom de har pant i ejendommen.

Tilfør kommentar

Denford Firmaprofil

Denford har ydet boliglån til danske familier siden 1997. Vi har i dag mange loyale kunder.

Vores forretningsområde er formidling af lån - intet andet! Vi mener ikke, at man kan være god alle ting, kun ved at koncentrere sig om et enkelt forretningsområde kan man yde sine kunder en optimal service. Derfor finder du ikke forsikring, opsparing, pension og andre produkter hos Denford, kun lån!

Vi bestræber os på at tilbyde lån, der er tilpasset den enkelte kundes situation. At låne penge, specielt, når det er med sikkerhed i fast ejendom, er en tillidssag, både for dig som låntager og for os som långiver. Vi benytter den nyeste teknik for at tilbyde vore kunder en så nem og hurtig betjening som muligt. Du kan f.eks. hos os søge lån over telefonen, via Internettet, pr post eller du kan få besøg af en af vore lånekonsulenter hjemme hos dig selv. Du kan med andre ord selv bestemme den form, der passer dig bedst.

Tilfør kommentar