Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

AL Finans A/S

billaan al finans as lån

Det er let at komme videre, når du har kig på et dejligt køretøj - og vil være sikker på at sidde billigt om måneden.
Du skal bare spørge AL Finans!

AL Finans er specialister i lån til:

- Biler
- Motorcykler
- Campingvogne

I Forbrugerrådets undersøgelse "Pengeguiden" fra 20. marts 2004, kom vores lån ud blandt markedets billigste (ÅOP), fordi du:

- Låner til en lav rente - fast eller variabel
- Betaler mindre i etableringsomkostninger
- Ikke skal betale gebyrer ved indfrielse

AL Finans gør det nemt for dig: Du kan hurtigt sende en låneansøgning her fra hjemmesiden - og få svar indenfor få timer med et overskueligt tilbud, hvor alt er forklaret.

Ønsker du at tjekke AL Finans' priser og vilkår allerede nu? Klik her og foretag en beregning.

Eller søg først i vores database, hvor du både kan søge på en bestemt bilmodel - og ud fra, hvad du vil sidde for om måneden.

www.alfinans.dk
Tilfør kommentar

AL Finans har mange private kunder, selv om vi ikke er så kendte som f.eks. de store banker.

For almindelige forbrugere er det især vores billån, som er attraktive - og de kan optages via den forhandler, hvor du køber bilen. Eller ved blot at kontakte salgsafdelingen hos AL Finans på tlf. 43 43 49 00.

På denne side kan du se, hvorfor en række kunder har valgt AL Finans til at finansiere deres nye bil, campingvogn eller motorcykel - og hvordan de er tilfredse med deres lånevilkår.

 

I efteråret 2003 foretog vi en tilfredshedsundersøgelse blandt vores kunder.

Undersøgelsen viste, at 98% af de adspurgte kunder var enten meget tilfredse eller tilfredse med AL Finans' service og behandling, og 88% ville gerne anbefale AL Finans til andre.
Det er resultat, vi naturligvis er rigtig glade for og stolte af, og som falder godt i tråd med, hvordan vi gerne vil opfattes som samarbejdspartner.

Undersøgelsen blev til i samarbejde med Ziirsen Research ApS, som tog sig af kundeinterviews, analyse m.m. Der blev gennemført godt 230 telefoninterviews og 15 personlige dybdeinterviews.

 

Tilfør kommentar

Få en finansiering, der passer til dine ønsker

Hos AL Finans møder du medarbejdere, der har stort kendskab til biler og finansiering - og samtidig forstår, hvad der vil være det bedste lån for dig som forbruger.

Du kan f.eks. få en afviklingsprofil, som passer til værditabet på bilen: Det betyder, at du både sidder billigt og uden problemer kan skifte til en anden bil.

Ønsker du størst mulig handlefrihed, er det en god idé at få et tilbud fra AL Finans. Så er du sikker på, at finansieringen er på plads - og kan bare gå ud og vælge din næste bil.

Læg godt mærke til udbetalingens størrelse på de nye, afdragsfrie billån
Der er flere ting at overveje på de nye, afdragsfrie billån, f.eks. udbetalingens størrelse. For hvor afdragsfrit er lånet réelt, hvis du skal lægge en høj udbetaling med det samme?

Afdragsfrie lån er bedst egnede til ejendomme, fordi de stiger i værdi. Biler vil derimod altid falde i pris, og det løbende værditab kan derfor skabe et "hul", hvis du i en periode kun betaler renter på dit billån.

Når bilen så skal udskiftes, kan du risikere at skylde mere i bilen, end den kan sælges for.

Stiger renten i den afdragsfri periode - uden at din månedlige ydelse sættes op - vil restgælden i bilen stige. Det skal du også være opmærksom på.

Afdragsfrihed giver kursrisiko
Overvejer du et afdragsfrit lån i en kreditforening, dvs. med sikkerhed i din ejendom, skal du være opmærksom på, at lånet optages i obligationer. Det giver risiko for kursudsving, som kan påvirke din månedlige ydelse.

Denne usikkerhed findes ikke ved traditionel bilfinansiering.

Du skal også huske på, at sælger du ejendommen, skal dit realkreditlån indfries. Det kan ikke "flytte med", som f.eks. et lån hos AL Finans.

Indfrielse før tid kan koste dyrt
Et andet vigtigt forhold, du bør undersøge, er muligheden for at indfri lånet før tid. Det har du lov til at gøre helt gebyrfrit hos AL Finans.

I det hele taget er det en god idé at få klarlagt alle de omkostninger, der ligger "inde i" lånet - og som kan gøre det dyrere, selv om renten umiddelbart ser lav ud.

ÅOP er en god guide
Forlang derfor at få den samlede beregning af ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som du bl.a. kan se eksempler på i "Pengeguiden" fra Forbrugerrådet den 20. marts 2004.

 

Tilfør kommentar