Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

SejlerFinans

baadlaan sejlerfinans lån

Problemløs papirgang - SejlerFinans sørger for, at alle nødvendige skibspapirer omkring købet kommer på plads.

Besigtigelse- SejlerFinans disponerer over et antal bådkonsulenter, som besigtiger og vurderer bådens stand og prisniveau med henblik på finansiering.

Sikkerhed - Hvis båden er over 5 bruttoton sørger vi for at du får skøde på båden. SejlerFinans undersøger at der ikke er restgæld eller andre forpligtelser skjult i båden.

Bådverdenen - SejlerFinans har i årenes løb opbygget en væsentlig goodwill og knowhow inden for bådverdenen. Det er noget, der kan komme dig til gode.

 

www.sejlerfinans.dk
Tilfør kommentar

Lån til husbåde

Er du en af dem, der føler dig tiltrukket af de nye muligheder for at kunne bo på vandet - i eget hus? Så lad os tale om, hvordan du kan få din drøm realiseret.


Helt enkelt og med garanti

Når du låner hos SejlerFinans vil du opleve en problemløs papirgang. Og vi sørger for, at du bliver fartøjets retmæssige ejer - med garanti.

Hvad kan du låne til?

Du kan låne til husbåde der kan gå ind under en af to definitioner:

fartøj (pram) med tanke for drikkevand, waste og olie med indretning til bolig
fartøj (pram) med indretning til bolig, men hvor faste installationer til land er nødvendige. Du kan også låne til faste installationer.
Vil du derimod bo på dit fritiddsskib - eller har bygget en lille færge om til bolig, vil det derimod stadig være et traditionelt bådlån, du skal have. Det kan vi også tage en snak om, men de hører ikke ind under kategorien husbåde.

 Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til dit nye liv på vandet, så er du velkommen til at spørge vores konsulenter. De kan give dig svar på:

Hvad med forsikring?
Hvilke krav stiller myndighederne?
Hvad nu, hvis jeg vil flytte havn?
Hvad nu, hvis jeg vil sælge?
Hvilke krav skal jeg stille til en havneplads?
Og meget mere...

Hvordan griber jeg det an?

Tag fat på en af SejlerFinans´ konsulenter, hvis du har en husbåd i sigte. Konsulenten kan fortælle dig mere om priser og på hvilket grundlag du kan få lånet - og hjælper dig gerne med dit køb - fra start til slut.

Tilfør kommentar